Rólunk

Bende Rita
Bende Rita
2006-ban kezdtem megismerkedni az Együttműködő Kommunikáció lehetőségeivel Jónai Éva Hava tréningjein. Az első alkalommal éreztem, hogy "otthon" vagyok, így elvégeztem a 3 éves tréneri képzést  Az EMK ismerete olyan új erőkkel töltött, mint (Ön)Bizalom, (Ön)Elfogadás, Figyelem, (Ön)becsülés.
A legnagyobb sikeremnek máig azt tartom, hogy a félelem alapú életemet át tudtam váltani bizalom alapúvá. Több, mint 10 éves belső önismereti feltáró, átalakító munka tapasztalatával segítem a hozzám fordulókat, hogy életünket örömtelibben, könnyedebben, békében élhessük.
Utamat, fejlődésemet sok barát, szakember segítette tanításokkal, érzelmi-oldó technikákkal, mély beszélgetésekkel.  ( Család állítások, kineziológia, Holistic Pulsing, szabad- és kötött táncok, EFT, vipassana meditáció, gestallt terápia, tai-chi,...)
Ma az ELENGESÉS - ÖNÁTADÁS útja / David R. Hawkins-tól  és a CSODÁK TANÍTÁSA  egészíti ki és teszi teljessé a napjaimat. Életemnek értelmet ad, ha másokkal is megoszthatom azt a sok kincset, ami nekem örömöt hozott.
 
Strasser Katalin
Strasser Katalin
Mióta megszülettem, kereső ember vagyok. Keresem az emberi boldogulás, a kapcsolatok jobbá, szebbé tételének módját. Utamon, többek között találkoztam a Jógával, az Agykontrollal, Thomas Gordon tréningjeivel, az Erőszakmentes kommunikációval, Tánc és Mozgás terápiával, Kineziológiával, Sámános képzésekkel, Tűzön-járással, Izzasztó kunyhóval, a Vonzás törvényével, teljességet élő mesterek tanításaival: Krishnamurti, Sri Ramana Maharshi, Papaji, Eckhart Tolle, A.J. Christian, Adyashanti, Arun Nectar…
A felsoroltak közül, több mint 20 éve, 1996 óta tanulom és gyakorlom, 20 éve pedig tanítom az Erőszakmentes Együttműködő Kommunikáció (EMK) módszerét. Lehetőségem volt közvetlenül a módszer kidolgozójának Dr. Marshall Rosenbergnek, szinte az összes magyarországi tréningjén részt venni, tőle tanulni. A módszer átadásakor nagyon fontosnak tartom, amit Gandhi így fogalmaz meg: „Az erőszakmentesség az emberiség rendelkezésére álló legnagyobb erő.”

Közös készülődésünk egyik vidám napjának képei: