Októbertől Belső Camino

OKTÓBERTŐL BELSŐ CAMINO - Útra indulunk.

Belső Caminoa CÉL-unk, hogy elindulva az épp aktuális kiinduló pontról, egymásra figyelve hagyjunk mindenkit a maga útját járni, a maga tempójában, a maga döntéseivel, a maga célja felé. Ebben Tanúi, támogató-medret tartó és áramlásban jelenlévő Társai leszünk egymásnak egy éven keresztül, miközben az EMK lépéseit és szemléletét is megismered, ha tetszik, megtanulhatod.
ALAP eszközeink: Az EgyüttMűködő Kommunikáció , Saját Tapasztalatok megosztása, Tiszta- Értő Figyelem, Jelenlét

Ketten hívunk és várunk, ha megszólít, hív ez a lehetőség.
Strasser Kati ( 20 éve) és Bende Rita (13 éve) emk trénerek, mindketten folyamatos tapasztalattal önismereti belső utakon.
Mi sem tudunk mindent, így mi is hozzuk magunkkal aktuális témáinkat, esetleges elakadásainkat, kérdéseinket, amikben magunkban keressük a válaszokat. Tanácsadást kerüljük, mert bízunk minden résztvevő saját Erejében, képességeiben. Figyelni együtt tanulunk, senkit nem hagyunk el útközben és reményeink szerint mindenkire végig számíthatunk.

Ahonnan mi indulunk:
- Válás figyelemmel, szeretettel, szerelem - párkapcsolati sebek transzformációja, őszinteség pillanatai, intimitás- bizalom beengedése egyre szélesedő körben...
- Jelen-LÉT , az elvárások nélküli tiszta elfogadó jelenlét, mindannak, ami VAN. A külvilágban való gyönyörködés kapcsolatot hoz a belső szépségemmel... és fordítva... Létezés átélése, tudatosítása a pillanatokban, a cselekvésekben....
Ez most van. Hogy Októberben mi lesz, azt majd akkor megosztjuk a nyitókörben.
Velünk tartasz a Te történeteddel? 😊

Folyamatosan osztjuk meg invitálónkat, részleteket időpontról, részvételi feltételekről. Mi már csomagolunk, vedd elő a bakancsodat, bakancslistádat és tarts velünk erre az izgalmas kalandra!