Gyermeki ártatlanságunk...

GYERMEKI ÁRTATLANSÁGUNK, FELSZABADULTSÁGUNK VISSZASZERZÉSÉRE INDULUNK...HÍVUNK....VÁRUNK...

Gyermeki ártatlanságunk Talán fel tudod idézni a gyermeki lelkesedésed amikor rácsodálkoztál a világ apró és NAGY dolgaira, "órákig" egy kavics bűvkörében, biciklizni vagy bármi mást tanulni, vágyni... akarni... szeretni...tenni, egy percre se megállni, fáradhatatlanul, majd bárhol összeesve elaludni... szabadon ...

Sérültél ebben otthon, az iskolában?

Még most is cipeled a haragokkal, fájdalmakkal, félelmekkel teli puttonyt, mert nem volt szabad ezeket az érzéseket megélni? Lehet, nem tudod, hogy cipeled, egyszerűen csak nem találod a lelkesedésed... akkor gyanús, hogy elveszett a zsákban valahol, DE TUDD, ott van még mindig!

Ezért nem kérjük, hogy letedd, rejtsd el, csinálj vele valamit, engedd el...

Azt kérjük hozd magaddal, lépj be ezen a kapun mindennel együtt, ami Veled Van.

Mi is hozzuk a magunkét... és veled együtt transzformáljuk a "sziklákat vajjá".. a lehúzó energiáinkat tápláló életerővé.

Ez az út, visszavezet az Életteliséghez.

Hogy egy év alatt meddig jutsz, az rajtunk, rajtad és csapattársaidon is múlik.

Mi megteszünk mindent, adjuk magunkat és mindazt a tudást, tapasztalatot, amit több mint 10 év saját transzformáció alatt összegyűjtöttünk.

A csapattársaidban mi előre bízunk, mert mindenki azzal az elköteleződéssel léphet csak be, hogy segíti, támogatja társait, meghagyja saját erejét.

Már csak rajtad a sor.. Belépsz velünk erre a Transzformáló Belső Caminóra?

Szeptemberben egy 0. alkalmat tartunk azoknak, akik még nem voltak tanfolyamainkon vagy felfrissítenék az emk-s alapokat. Hogy ez közös alap lehessen, illetve akik szeretnének döntés előtt "ízelítőt" belőlünk.
Októbertől , 6 hetente 2,5 napot leszünk együtt . Péntek este hangolódó, újra kapcsolódó megosztó kör (3 óra) , szombat-vasárnap 10-17h.
Nyáron egy bent alvós 3 napos tábor színesíti a programot , majd egy kis nyári szusszanás után októberig lekerekítjük és megünnepeljük az évünket, kitartásunkat és sikereinket!